Латекси, бои, тониране

Тониране (оцветяване) на бои и латекси

RSS 2.0
Тел. за връзка 02/945-30-04

 Тониране на бои и мазилки

lllll2

Всички предлагани от нас марки бои, латекси и мазилки могат да бъдат тонирани на място без да е необходимо да чакате. Получете бързо нужния Ви цвят без предварителна заявка в рамките на 3 – 5 минути.

Разполагаме с  тониращИ машинИ в складовите ни бази на адрес гр. София, бул. Ботевградско шосе №435 и на бул. Ботевградско шосе №296 (само за продукти на Оргахим).

САМО СЕГА СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА Оргахим СТАРТИРАМЕ АКЦИЯ за безплатно тониране и предоставяме на своите клиенти възможността напълно безплатно да тонират мазилки в цвят по техен избор от специалният Deko Professional КАТАЛОГ ЗА ТОНИРАНЕ НА декоративни мазилки .

Предимството на използването на тониращи системи е по-високото качество на тонирания латекс и възможността за абсолютно повторение на цвета на по-късен етап. Имате възможност да изберете сред хиляди цветови комбинации(някои от които безплатни) отговарящи най-подходящо на Вашите желания.

Какво е необходимо да знаете за тонирането:

При идването си на място не е необходимо да сте избрали желания от вас цвят, нашите консултанти ще Ви предоставят каталози, от които ще може да направите своя избор.

Цената на тонирането е пряко зависима от цвета, който сте избрали. Зависимостта е от наситеността (количеството) на оцветителите.

Служителя на фирмата въвежда кода, съответстващ на цвета, който Вие сте избрали в компютъра.

Машината дозира количеството на цветовия пигмент, за да се получи желания цвят.

Сместа от боя (или мазилка) и пигмент се поставят в миксер за тяхното хомогенизиране.

Полезни съвети:

Запишете си номера на кода, съответстващ на избрания цвят, за да получите абсолютно същия, ако впоследствие се наложи да поръчате допълнително количество.


Отстъпка при покупка на латекс и тониране